Târg Internaţional de Vinuri la ITC Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iubitorii de vinuri de calitate sunt invitaţi în perioada 11-13 iunie 2010, la International Trade Center, la prima ediţie a Salonului de Vinuri GoodWine de la Braşov.

Târgul de vinuri de la Braşov se adresează segmentului HORECA şi publicului pasionat de vin. Astfel, vizitatorii vor avea oportunitatea de a degusta din cele mai bune vinuri, băuturi lansate în premieră în acestă primăvară la Bucureşti, precum şi de a asista la show-uri gastronomice în cadrul evenimentului. Salonul de vinuri va reuni producători, distribuitori şi importatori de vinuri premium din România, dar şi producători din străinătate.

Vinuri diverse

Vinurile care vor fi aduse la Braşov provin nu doar din România, ci şi din Franţa, Italia, Bulgaria, Republica Moldova şi Argentina. În plus, la târgul de vinuri, somelieri şi degustători profesionişti vor fi ghizii publicului care doresc să afle cât mai multe despre lumea vinurilor. Pe durata Salonului de vinuri GoodWine Braşov, Cătălin Păduraru, cunoscutul critic de vin, degustător şi scriitor va fi maestru de ceremonii.

Salonul de Vinuri de la ITC va fi deschis vizitatorilor vineri, între 12.00 şi 19.00, sâmbătă, între 10.00 şi 19.00 şi duminică, între orele 10.00 şi 16.00.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite