Tânărul care a înjunghiat un minor pentru că nu a vrut să-i cedeze locul în autobuz a ajuns după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecătorii Tribunalului pentru Minori şi Familie Braşov au emis pe numele autorului un mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 29 de zile, sub acuzaţia de tentativă la omor calificat.

În motivarea propunerii de arestare, procurorii au reţinut faptul că agresorul i-a cerut victimei să-i cedeze locul în autobuzul de călători, în condiţiile în care existau şi alte locuri libere în mijlocul de transport în comun.

„Inculpatul a agresat partea vătămată. Altercaţia a continuat şi într-o staţie de autobuz, culminând cu atacul armat al inculpatului asupra minorului, prin aplicarea unei lovituri cu un briceag în zona hemitoracelui stâng, provocându-i astfel leziuni traumatice, care au necesitat pentru vindecare 25 de zile de îngrijri medicale şi care au fost de natură a pune viaţa victimei în primejdie", a spus prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie, Lucreţia Teleky.

Agresorul riscă o pedeaspă cuprinsă între 7 ani şi 6 luni şi 12 ani şi 6 luni. El ar putea scăpa cu o pedeapsă mai mică dacă îşi recunoaşte fapta.

„Dispoziţiile micii reforme prevăd că, după sesizarea instanţei de judecată, dacă inculpatul recunoaşte comiterea faptei, poate beneficia de reducerea acestor limite de pedeapsă cu o treime", a mai spus prim-procurorul Lucreţia Teleky.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite