Sute de braşoveni au sărbătorit dragostea, în Piaţa Sfatului (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de îndrăgostiţi s-au adunat de Dragobete, în Piaţa Sfatului din Braşov, pentru a stabili un nou record: cele mai multe cupluri care se sărută în acelaşi timp şi în acelaşi loc.

Evenimentul „Sărută-mă de Dragobete!", dedicat dragostei, a început cu un microrecital al artiştilor din ţară, laureaţii festivalurilor de muzică.

image
image

Toţi cei care au ales să-şi declare dragostea şi să se sărute în Piaţa Sfatului nu au simţit frigul pentru că au dansat, au băut câte un pahar de vin fiert şi şi-au strâns partenerii în braţe.

Dragobeţii bistriţeni s-au distrat pe muzică populară

image
image
image
image

„Am aflat de pe internet de acest eveniment şi am ţinut tare mult să venim şi noi. Este puţin frig însă ne bucurăm că avem prilejul să petrecem Dragobetele într-un mod inedit. Abia aşteptăm să-i ascultăm pe cei de la Hi-Q“, a declarat Mihaela Rusu (26 de ani), care formează un cuplu cu Tudor Ispas (24 ani).

Mihaela şi Tudor

image

Printre îndrăgostiţi s-au numărat şi Marius Mircea (27 ani) şi Ramona Potec (27 ani), care au venit tocmai din Rupea pentru a asista la eveniment. „Ne simţit foarte bine aici şi nu regretăm că am venit. E foarte bine că s-a organizat un astfel de spectacol pentru îndrăgostiţi“, a declarat Ramona.

Marius şi Ramona

image

Premiul pus în joc pentru cele mai lungi şi spectaculoase săruturi a fost un teren de casă în apropierea Braşovului. Aşadar, cuplurile nu ezitau să completeze  un talon şi să-l depună într-o urnă, cu speranţa că, prin tragere la sorţi vor fi desemnaţi câştigători.

image

Terenul cu o suprafaţă de 500 de metri pătraţi, în valoare de 6.000 de euro a fost câştigat de George Bălescu.

image

Seara dedicată dragostei s-a încheiat cu un conert live susţinute de braşovenii din trupa Hi-Q.

image

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite