Sute de braşoveni au ales pârtiile din Poiana Braşov ca destinaţie de weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Biletele RAT spre Poiana Braşov s-au vândut ca pâinea caldă. Foto: Bogdan Crăciun
Biletele RAT spre Poiana Braşov s-au vândut ca pâinea caldă. Foto: Bogdan Crăciun

Sute de braşoveni, amatori ai sporturilor de iarnă, au ales Poiana Braşov ca destinaţie de weekend. Stratul consistent de zăpadă de pe pârtiile din Poiana Braşov a fost ideal pentru practicarea sporturilor de iarnă.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO DE LA WORLD SNOWBOARD DAY PĂLTINIŞ

Întreg weekend-ul, autobuzele 20 ale RAT Braşov, care circulă pe ruta Livada Poştei-Poiana Braşov au fost pline cu cei care adoră sporturile de iarnă. Numai în diminiaţa aceasta, până la ora 12.00, s-au vândut peste 600 de bilete necesare transportului spre Poiana Braşov.

Pe toate pârtiile din Poiana Braşov s-a schiat în condiţii bune. Stratul de zăpadă pe majoritatea pârtiilor a fost între 20 şi 30 de cm. CITEŞTE MAI MULTE AICI.

Fie că „s-au înarmat“ cu schiuri, snowboard-uri sau sănii, braşovenii de toate vârstele au petrecut un weekend minunat cu zăpadă din belşug. „Îmi aştept prietenii să mergem să ne distrăm în Poiană. Avem sănii destule aşa că sigur nu o să ne pară rău că urcăm până sus“, a spus Mihai Borviz, de 20 de ani. 

brasov,zapada brasov,distractie brasov,poiana brasov,snowboard brasov,schi brasov

De asemenea, snowboarderii braşovenii au ieşit din case pentru a petrece Ziua Mondială a Snowboard-ului pe pârtie. „Abia aşteptam să merg cu placa pe pârtie. Eu sunt începător şi mai întâi mă voi da pe pârtia Bradul“, a mărturisit Octavian Chiriac, de 25 de ani.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite