Braşov: Seara Superstar a Cerbului de Aur se anunţă a fi una incendiară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Seara Superstar a Cerbului de Aur se anunţă a fi una incendiară
Braşov: Seara Superstar a Cerbului de Aur se anunţă a fi una incendiară

Ultima seară a concursului de interpretare „Cerbul de Aur“ va oferi spectatorilor recitaluri de excepţie. Pe scenă vor urca Loredana, legendarul chitarist Steve Vai şi artistul italian Tiziano Ferro.

Seara Superstar va fi deschisă cu un recital extraordinar susţinut de Loredana. Cântăreaţa va oferi tuturor spectatorilor noi single-uri, dar şi cele mai bune melodii din toate genurile muzicale pe care le-a abordat de-a lungul vastei sale cariere.
   

image

  „De fiecare dată încerc să ofer altceva publicului. Aceasta este, de fapt, şi una dintre caracteristicele concertelor mele. Fiecare generaţie se răgeseşte măcar într-una dintre melodiile pe care le interpretez“,

a declarat cântăreaţa.
În această seară, Loredana va oferi publicului noi single-uri. Prima melodie pe care o va interpretat va fi single-ul „Like a Rock Star“, pe care îl va lansa chiar pe scena „Cerbului de Aur“ şi a cărui clip l-a filmat în Franţa. În plus, singlelul „Heaven“, pe care îl va cânta alături de Joe Lynn Turner, fost solist al formaţiei Deep Purple şi actualul solist al trupei Rainbow, sosit special din Bulgaria pentru a concerta la Braşov alături de Loredana, cu siguranţă va încănta publicul din Piaţa Sfatului.


Recital Steve Vai şi Tiziano Ferro

Showul Loredanei va fi urmat de Gala Laureaţilor, de la ora 21.10, după care, spectatorii vor putea asculta recitalurile susţinute de Steve Vai şi Tiziano Ferro.

image


Steve Vai
, unul dintre cei mai cunoscut şi apreciaţi chitarişti din lume va susţine, la Braşov, un mini-recital de 20 de minute. Artistul este cunoscut şi drept un bun compositor, producător şi vocalist şi datorită originalităţii sale. „Cel mai unic lucru pe care îl putem face este să fim naturali. Eu am găsit acel lucru care dă sens vieţii mele şi de aceea sunt încântat de ceea ce fac. Abia aştept să mai vin în România“, a declarat chitaristul Steve Vai.





image

Artistul de origine italiană, Tiziano Ferro, a devenit celebru cu melodia „Perdono“, pe care a lansat-o în 2001. În cei opt ani de carieră, Tiziano are în palmares 3,5 milioane de exemplare vândute din primele două discuri. „Abia aştept să urc pe scenă. Am văzut scena şi mi se pare minunată. Este pentru prima dată când vin în România şi când am un show live televizat de o asemenea dimensiune. Voi oferi un spectacol unic şi sper să placă publicului“, declara interpretul Tiziano Ferro, care va susţine un concert de 75 de minute şi care va încheia seara Superstar a Festivalului „Cerbului de Aur“.

Seară de folclor
Cea de-a XVII- a ediţie a Festivalului Internaţional „Cerbul de Aur“ se va încheia mâine, cu o minunată seară de folclor. Spectacolul de muzică şi joc se va intitula „Hora Satului“ şi va fi găzduit de Irninis Miricioiu, Viorica Macovei şi Gelu Voicu. Pe scena din Piaţa Sfatului vor urca, mâine seară, artişti de valoare ai muzicii populare. Printre aceştia pot fi enumeraţi: Sava Negrean Brudaşcu, Dumitru Fărcaş, Dinu Iancu Sălăjanu, Daniela Condurache, Mioara Veliciu, Laura Lavric. 

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite