Străzi ca în Evul Mediu, în cartierul Schei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproape tot cartierul Şchei arată ca după război. Nu şi strada pe care locuieşte primarul şi care este asfaltată. La fiecare ploaie, străzile din Şchei se inundă. De pe versanţi se prăvălesc tone de pământ şi zeci de bolovani. Nu e de mirare să străzile sunt ciuruite.

Ca în Şchei la nimeni. Oamenii sunt nemulţumiţi de starea deplorabilă a străziilor şi ameniţă cu plângeri la primărie. În aceeaşi situaţie se află şi învăţătoarea Gina Jelea care s-a mutat de curând în zonă. Femeia este hotărâtă să facă o plângere la primărie.

„Când plouă aici parcă vine potopul. M-am mutat de curând şi pentru că drumul este îngust, nu mi se lasă culoar de trecere. Am de gând să depun o plângere la primărie în acest sens, mai ales că am în îngrijire doi bătrâni", ne-a spus Gina Jelea. Femeia locuieşte la intersecţia stăzilor Traian Moşoiu cu Bâncoveanu.

În acelaşi timp, strada din Şchei pe care locuieşte primarul este asfaltată. George Scripcaru are o vilă situată pe strada Ceahlău.

Aflaţi din numărul 5 al săptămânalului ADS Braşov ce spun locuitorii din Schei că strada pe care stă primarul este una din puţinele asfaltate din cartierul lor.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite