Străinii din Braşov le urează „La mulţi ani“ tuturor românilor!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Asiatica So Chan Theary şi ucraineanca Iryna Anton ne urează „La mulţi ani!“
Asiatica So Chan Theary şi ucraineanca Iryna Anton ne urează „La mulţi ani!“

Cei care au ales România în locul ţării nataleau sărbătorit astăzi de Ziua Naţională a României. Cu toţii urează „La mulţi ani!" tuturor românilor. 

CITEŞTE ŞI:

Surprize dulci, cu aromă de Zi Naţională, la Braşov (GALERIE FOTO)

Străinii de la FC Braşov le urează „La Mulţi Ani" românilor!

Ucraineanca Iryna Anton (27 ani) sărbătoreşte de patru ani Ziua Naţională a României. Din dorinţa de a deveni independentă, la vârsta de 18 ani, Iryna a plecat să muncească pe un vas de croazieră, unde l-a cunoscut pe actualul ei soţ, braşovean de origine. În 2007 s-a căsătorit la Braşov, a învăţat limba română şi şi-a deschis propria afecere, fiind administratorul unei Academii de Artă pe Unghii. „România este ţara în care m-am realizat pe plan sentimental şi profesional. Îmi place ţara asta pentru că are locuri frumoase şi oameni calzi şi receptivi. La mulţi ani, România! La mulţi ani, români de pretutindeni!", a ţinut să ureze frumoasa ucraineancă.

Iryna Anton a închinat un pahar de şampanie în cinstea românilor

image

Omul de afaceri italian Enzo Tomasi, care şi-a mutat o parte din afaceri la Braşov, a ţinut să ne transmită o urare specială: „Vă doresc din toată inima «La mulţi ani!» şi sper ca toţi italienii să ajungă să cunoască România şi româniii cum îi cunosc eu".

Bucuroasă că locuieşte în ţara noastră este şi asiatica So Chan Theary, de 35 de ani. A venit la Braşov acum trei ani, a învăţat maghiară şi română şi a reuşit să-şi deschidă propria Autoservire cu specific asiatic. „La mulţi ani tuturor românilor şi felicitări pentru tradiţiile voastre, pentru sărmăluţe şi alte mâncăruri delicioase şi pentru ospitalitate!".

So Chan Theary, originară din Cambodgia ne urează, cu căldură, „La mulţi ani!“

image

2300 de cetăţeni strănini trăiesc la Braşov. Dintre aceştia 1.300 sunt din ţări din afara uniunii europene.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite