Braşov: Ştefan Stoica vrea să producă primul eşec al „stegarilor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Ştefan Stoica vrea să producă primul eşec al „stegarilor“
Braşov: Ştefan Stoica vrea să producă primul eşec al „stegarilor“

Antrenorul formaţiei Internaţional Curtea de Argeş, Ştefan Stoica, a declarat că FC Braşov este o echipă bună, însă are încredere că elevii săi vor putea trece de gruparea antrenată de Viorel Moldovan.

Argeşenii au acumulat şase puncte în primele etape ale sezonului, dar nu au cunoscut încă gustul victoriei pe propriul teren. „Aştept meciul cu FC Braşov cu nerăbdare. O să schimbăm registrul tactic, pentru că în sufletele noastre ştim că nu suntem acasă. Mioveniul nu e casa noastră, noi suntem Internaţional Curtea de Argeş, aşa că o să tratăm partida ca una în deplasare. FC Braşov e o echipă care îşi creează multe ocazii, deci joacă fotbal. Este o echipă puternică, însă nu e invincibilă“, a spus Stoica (foto) pentru NewsIn.

Tehnicianul aregeşenilor a mai afirmat că este mulţumit de parcursul echipei în debutul de sezon: „Suntem iarăşi la zero. E important pentru noi, deoarece suntem o echipă făcută într-o lună. Sunt mândru că am obţinut două victorii în deplasare. La Târgu Jiu am fost să jucăm fotbal şi am jucat fotbal, nu am făcut antijoc. E îmbucurător că marcăm goluri, însă şi primim. Să dai trei goluri la Târgu Jiu e extraordinar“.

Căpitanul vrea victorie

La rândul său, cel mai tânăr căpitan de echipă din Liga I, Mihai Răduţ (19 ani), are încredere că echipa sa se va impune în faţa lui FC Braşov: „Sunt foarte bucuros că am marcat şi că mi-am ajutat echipa să câştige. Banderola de căpitan este o obligaţie şi o motivaţie în plus, sper să nu dezamăgesc. Avem un meci foarte dificil cu Braşovul, o echipă destul de bună, sunt pe primul loc, dar sunt încrezător, cred că avem potenţial şi putem să îi batem“.

Partida Internaţional Curtea de Argeş-FC Braşov, contând pentru etapa a 5-a a Ligii I, se va disputa vineri, de la ora 20:30, pe stadionul din Mioveni.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite