Braşov: „Stegarii“ vor să spargă gheaţa!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: „Stegarii“ vor să spargă gheaţa!
Braşov: „Stegarii“ vor să spargă gheaţa!

FC Braşov întâlneşte în această seară, de la ora 20.00, pe Stadionul „Tineretului“, pe Pandurii Târgu Jiu. Duelul contează pentru etapa a 12-a a Ligii I şi va putea fi urmărit, în format livetext, pe site-ul www.adevarul.ro, şi live video pe Digi Sport.

După cinci etape în care nu au cunoscut victoria, băieţii lui Viorel Moldovan vor să bifeze prima victorie din ultimele două luni. „Galben-negrii“ vor avea o misiune dificilă, ţinând cont că sub Tâmpa va sosi o formaţie arţăgoasă, care a fost părăsită în urmă cu doar câteva zile de Sorin Cârţu. La conducerea formaţiei gorjene a fost numit fostul tehnician al echipei CS Otopeni, Liviu Ciobotariu, iar acesta se află la meciul de debut pe banca grupării din Târgu Jiu.

În ultima întâlnire directă dintre cele două combatante, susţinută pe „Tineretului“, FC Braşov   i-a învins, cu 2-1, pe adversarii de astăzi. După calificarea în sferturile Cupei României, soarele a răsărit şi pe strada braşovenilor, care vor evolua în formulă completă, toţi jucătorii fiind apţi. De partea cealaltă, Liviu Ciobotariu nu se va putea baza pe cel mai bun component al echipei, Alexandru Păcurar fiind suspendat.  

Singurul obiectiv, victoria


După 12 etape, clasamentul Ligii I este mai echilibrat ca niciodată. Astfel, în cazul în care „stegarii“ vor învinge în această seară, băieţii lui Viorel Moldovan vor acumula 20 de puncte, apropiindu-se la doar două lungimi de liderul Rapid. Pandurii lui Ciobotariu, care au ajuns de ieri la Braşov, fiind cazaţi la Hotelul „Ruia“ din Poiană, sunt pe locul nouă, având 15 puncte în cont. Ca urmare a eliminării campioanei Unirea Urziceni din Cupa României, „galben-negrii“ au prins curaj înaintea duelului cu Pandurii, fiind hotărâţi să bifeze cel de-al cincelea succes al sezonului.

Pentru noi urmează două meciuri importante (n.r. - cu Pandurii Târgu Jiu şi Unirea Urziceni), pe care trebuie musai să le câştigăm, pentru că a trecut cam mult timp de când nu am mai învins în campionat. Avem mare nevoie de victorie şi trebuie să dăm totul luni pentru a ne trece în cont toate cele trei puncte.

Ştim că Pandurii este o echipă extrem de bine organizată, puternică şi greu de manevrat, dar şi noi ne-am pregătit bine şi vom face la fel până la ora jocului. Sper ca succesul din Cupa României să le fi dat încredere jucătorilor şi să avem continuitate în rezultate. Este un lucru extraordinar că în acest moment avem tot lotul valid, astfel că putem să ne atrenăm în efectiv complet
“, a subliniat antrenorul braşovenilor, Viorel Moldovan.

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite