Braşov: „Stegarii”, recompensaţi de selecţioner

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cum patronul Braşovului, Ioan Neculaie, nu a stabilit nicio recompensă pentru victoria cu Dinamo, selecţionerul îşi va premia jucătorii din propriul buzunar.

Tehnicianul le va da elevilor săi suma totală de 30.000 de euro, bani pe care îi va împărţi în funcţie de statutul pe care l‑au avut la meciul de duminică, din „Ştefan cel Mare“.

La fel făcea şi când antrena în Giuleşti


Astfel, titularii vor încasa în jur de 2.000 de euro fiecare, iar rezervele din acea partidă, câte 1.000. Sumele vor intra în posesia fotbaliştilor prin intermediul căpitanului Robert Ilyeş, care-i va împărţi la primul antrenament de săptămâna viitoare.

În perioada în care antrena Rapidul, Răzvan Lucescu le plătea atât salariile, cât şi primele elevilor săi, pentru că patronul George Copos întârzia de multe ori să le vireze banii în conturi.

S-a ajuns atunci în situaţia în care aproape la fiecare trei luni tehnicianul îşi remunera elevii cu bani de-acasă şi sumele date nu erau întotdeauna recuperate de la finanţatorul grupării din Giuleşti.

S-au rezolvat problemele financiare


Patronul echipei FC Braşov, Ioan Neculaie, a virat în contul propriilor fotbalişti sumele contractuale restante din ultimele luni. Mijlocaşul „galben-negrilor”, Cătălin Munteanu, a confirmat această informaţie: „Nu mai avem probleme de ordin financiar. Ne-au fost achitate toate restanţele contractuale şi suntem la zi cu banii”. (M.S.)

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite