Braşov: „Stegarii” s-au reunit în ploaie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe o vreme capricioasă, jucătorii echipei FC Braşov au efectuat prima şedinţă de pregătire a verii, sub comanda secunzilor Daniel Isăilă şi Ciprian Petre.

Antrenamentul a avut loc la baza sportivă ICIM şi a durat circa 90 de minute. „Galben-negrii” vor efectua marţi şi miercuri, în două serii, vizita medicală, care este programată la Spitalul Astra. În aceste zile, braşovenii vor avea programată câte o şedinţă de pregătire, urmând ca de joi să se intre într-un program care va include câte două antrenamente zilnice.

Suntem la început de sezon, este o perioadă de acumulare şi sperăm să ne pregătim cât mai eficient. Este greu să suplinim lipsa lui Răzvan Lucescu, dar trebuie să mergem mai departe şi fără el. NU mă gândesc că aş putea să conduc pe FC Braşov în sezonul viitor, va fi doar decizia conducerii tehnice. Cei care am rămas la această echipă trebuie să demonstrăm că merităm să fim aici. Nu pot să fiu principal întrucât nu am licenţa PRO”, a precizat secundul Daniel Isăilă.

Dani Coman vrea în Europa


În acelaşi timp, portarul echipei naţionale, Dani Coman, spune că nu ia în calcul varianta unui transfer, dorindu-şi să rămână la gruparea de la poalele Tâmpei. „Răzvan a construit acestă echipă şi va fi greu fără el. Este important ca să rămânem toţi împreună, să mergem mai departe, să arătăm că merităm ca să rămânem la această echipă şi să facem performanţă, iar dacă totul va fi bine, vrem să ajungem şi într-o cupă europeană. Încă nu am dat totul pentru această echipă”, a spus Dani Coman.

Absenţii Măldărăşanu, Ezequias şi Duarte

De la prima şedinţă de pregătire pentru noul an competiţional au absentat portughezul Rui Duarte, brazilianul Ezequias şi Marius Măldărăşanu, care sunt învoiţi câteva zile. De asemenea, Romeo Surdu şi Mugurel Buga nu mai fac parte din lotul „stegarilor” după ce le-a expirat împrumuturile de la Steaua, respectiv Rapid, ei reîntorcându-se la grupările din Capitală. Un alt absent de la reunire a fost mijlocaşul portughez, Paulo Adriano, care şi-a încheiat contractul cu gruparea de la poalele Tâmpei.

Alţi 4 jucători care şi-au încheiat contractul cu FC Braşov, Robert Ilyes, Bogdan Niculae, Nicolae Constantin şi Gabriel Kajcsa au fost prezenţi la reunire. De asemenea, Dorel Zaharia, care a fost împrumutat din iarnă la Gloria Bistriţa, şi Alexandru Bălţoi, care a nu a intrat în planurile fostului tehnician, au fost şi ei la primul antrenament din noul an al FC Braşov, ei aflându-se încă sub contract cu gruparea „stegară”.



Dănuţ Coman, Gabriel Kajcsa – portari
Ionuţ Voicu, Bogdan Niculae, Cristian Oros, Octavian Abrudan, Nicolae Constantin, Cristian Ionescu – fundaşi
Mihai Roman, Adrian Senin, Robert Ilyes, Alexandru Benga, Alin Stoica, Şerban Moraru, Alexandru Matei, Marian Cristescu, Cătălin Munteanu - mijlocaşi
Cătălin Dedu, Attila Hadnagy, Sabrin Sburlea, Alexandru Bălţoi, Dorel Zaharia – atacanţi

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite