Braşov: „Stegarii“ au fost linşaţi de „câinii roşii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: „Stegarii“ au fost linşaţi de „câinii roşii“
Braşov: „Stegarii“ au fost linşaţi de „câinii roşii“

FC Braşov a suferit în etapa a X-a prima înfrângere de pe teren propriu, de la revenirea în Liga I, Dinamo impunându-se cu 1-0. Urmăriţi aici desfăşurarea partidei Vedeţi aici ce au declarat Viorel Moldovan şi Ion Marin la finalul meciului Urmăriţi imagini de la partida FC Braşov - Dinamo

Seria de invincibilitate a „galben-negriilor“ a fost stopată de „alb-roşii“, Andrei Cristea fiind cel care a pus capăt recordului braşovenilor, ultima înfrângere a „stegarilor“ pe Stadionul Tineretului producându-se acum un an şi opt luni. Chiar dacă preşedintele formaţiei de la poalele Tâmpei, Dinu Gheorghe, a încercat să tensioneze atmosfera în lotul bucureştenilor, planurile lui „Vamă“ au fost sortite eşecului. Mai mult, braşovenii au fost cei care nu au dorit arbitrii străini la partida de aseară şi tot ei au avut de pierdut de pe urma acestei măsuri.

image



Astfel, Cristi Balaj le-a refuzat un penalty „stegarilor“ şi nu i-a acordat al doilea cartonaş galben lui Tamaş

. Rezultatul poate fi considerat injust, întrucât FC Braşov a avut marile ocazii, dar Dinamo a fost echipa pragmatică. Din două acţiuni periculoase la poarta lui Dani Coman, Andrei Cristea a marcat primul gol, printr-o lovitură de cap (min. 28). Tot el putea da lovitura de graţie două minute mai târziu, dar a luat la ţintă transversala.

Până la finalul jocului, „galben-negrii“ au avut o posesie net superioară şi au controlat partida, dar neşansa şi lipsa de concentrare la finalizare şi-au spus cuvântul. Dolha a fost imbatabil, iar atacanţii braşovenilor nu au prins cea mai inspirată zi. De remarcat că mijlocaşul braşovean Mihai Roman a revenit pe teren după o lungă perioadă de absenţă.

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite