Braşov: „Stegarii“ vor să elimine campioana din Cupa României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: „Stegarii“ vor să elimine campioana din Cupa României
Braşov: „Stegarii“ vor să elimine campioana din Cupa României

În optimile de finală ale Cupei României de fotbal, FC Braşov va întâlni mâine, de la ora 21.30, în deplasare, campioana Unirea Urziceni.

Chiar dacă nu au mai cunoscut gustul victoriei în campionat de cinci etape, „galben-negrii“ vor să profite de oboseala acumulată de băieţii lui Dan Petrescu şi să-i elimine pe ialomiţeni. Cupa României este tratată cu multă seriozitate de braşoveni, iar acest lucru s-a văzut şi în duelul de la finalul săptămânii trecute, atunci când antrenorul Viorel Moldovan a menajat mai mulţi titulari în partida din campionat, de la Gaz Metan Mediaş.

Moldovan nu-i va putea folosi mâine seară pe Dani Coman, Rui Duarte, Attila Hadnagy şi Ionuţ Voicu, astfel că flancul drept al „stegarilor“ va avea serios de suferit. Moldovan are şi un ascendent moral asupra campionilor, pe care a reuşit să-i învingă în sezonul trecut, pe când antrena pe FC Vaslui.

Vom avea un meci infernal împotriva Unirii Urziceni, care este o formaţie completă, agresivă şi foarte bine organizată. Noi vrem să ajungem cât mai departe în Cupa României şi trebuie să învingem mâine. Unirea este favorită, dar vom face tot posibilul pentru a ne califica în faza următoare. Trebuie să credem în şansa noastră şi să abordăm confruntarea la victorie.

Suntem pregătiţi pentru orice, chiar şi pentru prelungiri sau penalty-uri. Chiar dacă evoluează pe trei fronturi, Unirea are un lot numeros, valoros şi echilibrat. Meciurile de cupă sunt speciale şi orice se poate întâmpla în astfel de partide
“, a declarat tehnicianul echipei de la poalele Tâmpei, Viorel Moldovan.

Partida din optimile Cupei României de fotbal, dintre Unirea Urziceni şi FC Braşov, va avea loc marţi seara, de la ora 21.30, urmând să fie transmisă în direct, de Sport.ro.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite