Steaguri în patru culori, la Sfântu Gheorghe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Centrul municipiului Sfântu Gheorghe a fost împodobit, în ultimele zile, cu 120 de steguleţe în patru culori, pentru a marca manifestările Zilele Oraşului, care încep duminică seara.

Creatorul steguleţelor a folosit culoarea mov pentru activităţile culturale, roşu pentru concertele, galben în cazul programelor pentru copii şi verde, în cazul celor folclorice, tradiţionale.

Autorităţile au tipărit, în limbile română şi maghiară, 6.000 de caiete cu programul Zilelor Sfântu Gheorghe, care vor conţine şi un bilet de tombolă, unde sunt puse la bătaie produse electrocasnice în valoare de 1.200 de lei..

În cadrul Zilelor Oraşului, vor susţine concerte trupele Bad Boys Blue şi Compact, care aniversează 30 de ani de la înfiinţare, dar şi de Puya. În program sunt înscrise peste 450 de evenimente culturale, sportive, artistice şi economice. Manifestarea este una dintre cele mai mari de acest gen din Transilvania şi adună, în fiecare an, zeci de mii de localnici şi turişti.

În primele cinci zile, la Sfântu Gheorghe vor ajunge trupe de teatru din Transilvania şi Ungaria, formaţii de jazz, artişti din ţară şi din străinătate, meşteşugari. Una dintre atracţiile festivalului o reprezintă concursul de mustăţi secuieşti, la care sunt aşteptaţi să participe zeci de covăsneni.

Ediţia a XIX-a a Zilelor municipiului Sfântu Gheorghe va avea un buget de 600.000 de lei, jumătate din această sumă fiind asigurată din bugetul local, restul din sponsorizări şi din taxele speciale adunate pentru ocuparea domeniului public cu ocazia târgului Zilelor Sfântu Gheorghe.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite