Braşov: Managerul Spitalului Judeţean a fost demis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dr. Dan Grigorescu a confirmat schimbarea sa din funcţie, dar a spus că aceasta nu a avut loc pe baza niciunui motiv, refuzând să facă alte comentarii. Citeşte şi: Spital Judeţean a căzut la pat Spitalul Judeţean păsuit pentru o săptămână de furnizori

Decizia de revocare a managerului Spitalului Judeţean Braşov a venit, astăzi, printr-un ordin al Ministerului Sănătăţii. În locul său, la conducerea spitalului a fost desemnat chirurgul Călin Cobelschi, a cărui numire s-a făcut tot prin ordin ministerial.
 
Se vehicula de mai mult timp că se va face această schimbare, care nu este legată de situaţia finaciară actuală a spitalului", a declarat pentru Mediafax, dr. Călin Cobelschi. Chirurgul a adăugat că pacienţii vor constitui principala grijă medicilor şi se va pune foarte mare accent pe actul medical.

Vă reamintim că dr. Dan Grigorescu a ocupat funcţia de manager interimar din luna iulie a acestui an, când a intrat în vigoare o ordonanţă de urgenţă emisă de Ministerul Sănătăţii, potrivit căreia la conducerea spitalelor clinice nu pot fi numiţi decât medici. Grigorescu a mai fost manager al spitalului în perioada octombrie 2002 - februarie 2006.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite