Braşov: Criza, un câştig pentru Spitalul Zărneşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Criza, un câştig pentru Spitalul Zărneşti
Braşov: Criza, un câştig pentru Spitalul Zărneşti

Până  anul acesta, unitatea sanitară nu a avut parte de lucrări serioase de reparaţii. Ministerul Sănătăţii a promis 700.000 de lei pentru modernizarea a două nivele din clădire, iar autorităţile locale au alocat un milion de lei.

Mai citiţi şi:

  • „Urgenţele“ de la Spitalul Făgăraş s-ar putea închide din lipsă de fonduri!
  • Urgenţele de la Spitalul de Copii, în colaps
  • Saloanele Spitalului Judeţean, supraaglomerate


Chiar dacă toată lumea se plânge de criza financiară, se pare că, pentru spitalul din Zărneşti, anul 2009 a fost unul cât se poate de bogat. Dacă până acum Spitalul „Doctor Caius Tiberiu Spârchez“ nu a mai avut parte de niciun fel de lucrare de modernizare, începând din această vară, interiorul clădirii a început să se schimbe radical, pentru reperaţia sa fiind alocat un milion de lei.
„Acest spital nu a mai beneficiat de niciun ajutor din partea autorităţilor locale de când a fost construit. Anul acesta, Primăria s-a implicat extrem de mult şi a investit în sistemul sanitar din oraş“, a precizat dr. Tiberiu Petric, managerul unităţii sanitare.

Saloane după norme

În prezent, parterul şi etajul trei au fost reabilitate total, iar saloanele sunt, în sfârşit, amenajate după  cum o cer normele europene. În acest sens, edilii au alocat 500.000 de lei, iar cât de curând se vor finaliza lucrările la alte două etaje, pentru reparaţia cărora au fost alocate alte 500.000 de lei.

Aflaţi mai multe amănunte despre investiţiile de la Zărneşti în această seară din:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite