Braşov: Spitalul Judeţean a primit o păsuire de o săptămână din partea furnizorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru următoarele şapte zile firmele vor relua aprovizionarea unităţii sanitare cu medicamente, dezinfectante şi alte materiale sanitare, totul în schimbul promisiunii achitării, treptate, a datoriilor.


Prefectul Ion Gonţea s-a întâlnit astăzi cu reprezentanţii furnizorilor de medicamente şi materiale sanitare care aprovizionează Spitalul Judeţean Braşov, în vederea deblocării aprovizionării unităţii medicale cu acest gen de produse. În urma discuţiilor purtate, furnizorii au acceptat să reia aprovizionarea spitalului, acordând o perioadă de graţie de o săptămână pentru deblocarea fondurilor.

„Oamenii de afaceri au manifestat înţelegere şi au promis că nu vor mai fi sincope în livrarea materialelor necesare derulării în bune condiţii a actului medical. Am stabilit ca până luni, reprezentanţii Casei de Asigurări Braşov şi conducerea spitalului să analizeze debitele mai vechi  pe care unitatea medicală le are. După ce se va stabili suma totală vom face demersuri pe lângă reprezentanţii Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate pentru a se identifica modul în care aceasta poate fi achitată. La finele săptămânii viitoare ne-am angajat să le prezentăm furnizorilor un calendar al modului în care vor fi achitate aceste datorii, în mod eşalonat, iar partenerii noştri de discuţie au acceptat acest lucru”, a declarat prefectul Ion Gonţea. 

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite