Braşov: Hospice „Casa Speranţei“ va fi vizitată de vedete

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Hospice „Casa Speranţei“ va fi vizitată de vedete
Braşov: Hospice „Casa Speranţei“ va fi vizitată de vedete

Hospice „Casa Speranţei“ din Braşov este alături de alte 70 de oraşe din lume, sâmbătă, 10 octombrie, când are loc Ziua Mondială a îngrijirilor palliative.

În Braşov ziua va fi o parte din concertul mondial „Voci pentru Hospice“, cum mai este numit evenimentul.  În aceste zile cei care trăiesc cu boli cu prognostic limitat, familiile acestora şi profesioniştii care oferă îngrijire paliativă îşi pot face auzite vocile.

Mihaela Rădulescu la Hospice

Pentru a putea influenţa opinia publică să susţină acest tip de servicii, reprezentanţii Hospice au invitat să susţină campania vedete cum ar fi Mihaela Rădulescu, pilotul Alexandru Filip, cantautorul Franco Midiri şi corul de copii Unison, fotorepoerterul Andrei Pungovschi şi ex-solista de la DJ Project, Elena Baltagan. „Îi avem alături de noi pe canautorul Franco Midiri şi pe Andrei Pungovschi. Aşteptăm încă o confirmare din partea celorlalte vedete“, a spus Laura Iosub, manager financiar la Hospice.

Concert de caritate

În plus, au fost pregătite concerte şi expoziţii de fotografie, semnată Andrei Pungovschi, care a făcut fotografii impresionante cu tema vieţii cotidiene a persoanelor asistate de Hospice.  Sâmbătă seara, la Centrul Cultural Reduta va avea loc concertul franco Midiri şi Corul Unison. Fundaţia Hospice Casa Speranţei asigură gratuit servicii de îngrijire paliativă în judeţul Braşov şi în Bucureşti.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite