Braşov: Speranţe la Braşov pentru echipajul sibian Tatu - Csegzy

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Speranţe la Braşov pentru echipajul sibian Tatu - Csegzy
Braşov: Speranţe la Braşov pentru echipajul sibian Tatu - Csegzy

După o revenire en-fanfare în Campionatul Naţional de Raliuri, cu un loc 5 în clasamentul general echipajul sibian Jean Tatu – Levente Csegzy, ce evoluează pe un Subaru Impreza WRX STI au speranţe şi la cursa de la acest final de săptămână

Rezultatul excelent de la etapa sibiană, atunci când maşina a funcţionat impecabil, şi totul s-a petrecut la parametrii ridicaţi, pilotul sibian Jean Tatu speră ca după cursa de la Braşov visteria de puncte din clasamentul general să se mărească cu câteva puncte. „Sperăm să facem o cursă bună. Traseul de la Braşov ne place foarte mult, macadamul este excelent şi tocmai de aceea mizăm pe un rezultat bun. Nu pot spune că ne dorim un loc anume, dar, cu siguranţă vrem să facem o cursă bună, să fim în zona punctelor şi pe de o parte să ne bucurăm de acest traseu minunat, iar pe de altă parte să facem o bucurie cât mai mare tuturor susţinătorilor noştrii”, spune Jean Tatu.

Încrezător în forţele proprii

Aceeaşi notă de optimism o afişează şi navigatorul sibian Levente Csegzy, cel care îşi doreşte un rezultat cât mai bun la această cursă. „Între timp, după etapa de la Sibiu, maşina a fost revizuită complet, se prezintă în condiţii excelente şi sper să avem parte de o cursă bună. Normal că după încrederea care ne-a dat-o acest loc cinci de la Sibiu  avem  speranţe că putem continua seria evoluţilor bune aducătoare de puncte. Noi suntem în formă, sperăm să nu avem ghinioane şi evenimente neprevăzute, iar la final să ne putem bucura de un nou rezultat bun”, spune navigatorul sibian.

În final, echipajul sibian aduce mulţumiri tuturor celor care vor fi alături de ei pe probele speciale pentru a-i susţine, cât şi partenerilor Bocardo Entreprise, JR Vile la cheie, Unimat, Univers Motors.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite