Spectacol medieval la Şcoala Generală nr. 19 din Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii au primit, astăzi, vizita colegilor lor din Hunedoara şi Constanţa. Proiectul „Mesagerii Prieteniei" presupune deplasări în cinci judeţe din ţară şi un schimb intercultural între elevii de şcoală generală.

Elevii Şcolii Generale nr. 19 le-au prezentat oaspeţilor frumuseţile oraşului de la poalele Tâmpei şi le-au oferit diverse materiale informative. „Am prezentat mlaştina eutrofă de la Hărman şi de la Prejmer, unde există multe plante ocrotite de lege. Mă bucur că îi revâd pe colegii mei din Constanţa şi că am legat o adevărată prietenie", a spus Iulia Chihaia, elevă în clasa a VI-a.

image

La prezentare a asistat şi cea mai tânără şi harnică voluntară din Braşov, implicată în programului „Let's Do It Romania". „Trebuie să preţuim natura oraşului nostru. Cu toţii trebuie să avem grijă de mediul nostru înconjurător pentru a avea o viaţă sănătoasă", a declarat Mădălina Simion, boboacă de clasa I.  

image

Spectacol medieval, în sala de clasă

După ce au asistat la lecţia deschisă, elevii şi profesorii Şcolii Generale Nr. 16 din Constanţa şi cei de la Colegiul Naţional de Informatică „Traian Lalescu" au asistat la un program artistic. În cadrul acestuia, menestreii, trei elevi din trupa de teatru a şcolii au fluturat steagurile medievale şi au dansat spre deliciul tuturor.

image

„Braşovul este un oraş foarte frumos, care te duce cu gândul la lectura din trecut. Este, într-adevăr, un oraş medieval", ne-a mărturisit Florin Săcărean, elev clasa a V-a la Şcoala Generală nr. 16 din Constanţa. Şi Lavinia Satloianu, elevă în clasa a VI-a la Colegiul Naţional de Informatică „Traian Lalescu" a fost încântată de oraşul de la poalele Tâmpei. „Braşovul este un oraş clasic, cu multe obiective de vizitat, frumos şi plin de surprize", a spus eleva din Hunedoara.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite