Spectacol cu maşini-rachetă, pe Şoseaua Cristianului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşinile de mare putere vor face senzaţie la Braşov. Foto: kingofeurope.net
Maşinile de mare putere vor face senzaţie la Braşov. Foto: kingofeurope.net

Astăzi şi mâine, pe Şoseaua Cirstianului, puteţi vedea în acţiune maşini-rachetă, cu ocazia desfăşurării competiţiei King of Europe Dragster 2011, care s-a mai disputant până acum doar în Belgia, Polonia şi Ungaria.

Aproximativ 100 de maşini rachetă cu puteri cuprinse între 600 şi 1.500 de CP, maşini modificate special de drag şi dragstere se vor întrece la Braşov, pe Şoseaua Cristianului - DN 73. Competiţia este organizată de Asociaţia Română de Drift, împreună cu King of Europe cu sprijinul Primariei Brasov. Astăzi, între orele 11.00 şi 18.00 puteţi vedea bolizii la antrenamente, iar mâine, după două ore de antrenamente, între 10.00 şi 12.00, vor începe calificările şi apoi finalele, pe fiecare categorie, festivitatea de premiere urmând a ţine începând cu ora 19.00.

Vor fi acordate premii pentru cele mai bune maşini cu tracţiune faţă, tracţiune spate şi tracţiune integrală, dar şi pentru cele mai bune vehicule europene, în funcţie de tipul de combustibil utilizat.

Drum închis

Pentru desfăşurarea în bune condiţii a competiţiei, organizatorii au luat măsuri speciale de securitate. DN 73 va fi închis pe tronsonul pe care se desfăşoară competiţia. Publicul va avea rezervat un spaţiu pe margine, în prima treime a pistei.

Aţi aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite