„Specialitatea casei“, pâine cu excremente de şobolan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O braşoveancă s-a trezit la cină cu o surpriză neplăcută. Femeia a găsit în pâinea cumpărată mai devreme excremente de şoarece.

Braşoveanca, care preferă pâinea de vatră, şi-a făcut o obişnuinţă din a cumpăra produse de panificaţie de la un magazin din hala Pieţei Star. Femeia a avut însă neplăcuta surpriză să constate că pâinea sa preferată este plină de excremente de animal.

„Am cumpărat o jumătate de pâine din acelaşi loc din care iau tot timpul. La masă, când am tăiat pâinea, am văzut că înăuntru este ceva ciudat. După aspect, am bănuit că este vorba despre excremente de şobolan. Nu mi-a mai fost dat să văd aşa ceva", a povestit L.D. Toma, braşoveanca în cauză.

image

Femeia a mers imediat la Oficiul pentru Protecţia Consumatorului, iar inspectorii au decis deîndată efectuarea unui control atât la distribuitor, cât şi la firma producătoare de panificaţie din Sfântu Gheorghe.

„În interiorul pâinii există corpuri străine care par a fi excremente de şoarece. Produsul va fi oricum supus analizelor amănunţite de laborator. Distribuitorul este obligat să verifice şi calitatea mărfii aşa că, în acest caz, agentul economic este pasibil de amendă. În paralel, colegii de la Covasna vor efectua un control la fabrica de panificaţie. Producătorul riscă o amendă cuprinsă între 3000 şi 30.000 de lei", a explicat Ionel Spătaru, directorul OPC Braşov.

Pusă faţă în faţă cu produsul şi vânzătoarea magazinului s-a arătat oripilată de descoperirea ciudată.

„Eu lucrez la această firmă de opt ani şi nimeni, nicioadată nu a reclamat ceva de genul acesta. Nu cred că s-a mai întâmplat aşa ceva. Nu ştiu care ar potea fi motivul. Pâinea de vatră e foarte cumpărată", a spus Tina Milea, vânzătoare de pâine.

Cumpărătorii care au apucat să vadă pâinea cu excremente au renunţat la panificaţiile aduse de la Sfântu Gheorghe şi s-au îndreptat către alte magazine.

„Am venit aici pentru că pâinea arată bine, ca cea de casă. Dar se pare că arată bine doar la exterior. Cine ştie ce găseşti înăuntru...", a spus Eugenia Joicescu, una dintre cumpărătoare.

Pentru surpriza din pâine, inspectorii OPC Braşov vor amenda distribuitorul cu 20.000 de lei, maximul sumei prevăzute de lege.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite