Spargere la Primăria din Bodoc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hoţii au reuşit să plece cu 18.000 de lei chiar din sediul Primăriei Bodoc, după ce au urmat un plan ca în filmele poliţiste.

Toţi banii din seiful Primăriei Bodoc, adunaţi din taxe şi impozite, au ajuns pe mâna unor hoţi care au acţionat ca o bandă de „profesionişti". Aceştia au tăiat alimentarea cu energie electric de pe întreaga zonă a primăriei şi au scos, cu ajutorul unui topor, alarma de pe clădire. Au aruncat dispozitivul într-o găleată cu apă şi, ca să se asigure că nu mai este nimeni în primărie, au aruncat pietre şi noroi în geamurile clădirii.

Ca să intre în primărie, hoţii au tăiat gratiile unui geam şi au ajuns cu uşurinţă la seiful instituţiei. Au reuşit să desfacă balamalele casei de bani şi au luat tot ce au găsit înăuntru. Hoţii au reuşit să fugă cu 18.000 de lei, bani strânşi din taxe şi impozite, dar şi cu o cameră video.

„Se vede că au acţionat după un plan bine pus la cale. Aveau până şi mănuşi şi se pare că au fugit foarte repede. Au abandonat cleştii cu care au tăiat cablurile şi s-au făcut nevăzuţi. Şi primăriile din Sâncrăieni şi Tuşnad au fost călcate de hoţi, aşa că nu este exclus să fie vorba despre aceeaşi bandă", a declarat Fodor Joszef, primarul localităţii Bodoc.

Poliţiştii încearcă acum să-i identifice pe autori.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite