Sorin este, cu 2000 de euro, mai aproape de viaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de persoane au licitat la balul caritabil organizat pentru Sorin, un băieţel de 14 ani din Codlea, bolnav de o formă rară de cancer.

Cele mai vânate „piese" scoase la licitaţie, în cadrul balului de caritate, au fost cina romantică de la Castelul Bran şi plimbarea cu elicopterul pentru trei persoane. Doamnele s-au arătat interesate de rochiile de la Vietato, dar şi de şedinţele de înfrumuseţare,puse la dispoziţie de sponsorii evenimentului.

În urma licitaţiilor s-au strâns aproape 2000 de euro, iar o echipă de medici italieni a hotărât că va studia cazul lui Sorin. Aceştia ar putea să îl opereze gratis pe băiat, urmând ca familia acestuia să suporte costurile de spitalizare, cheltuieli de peste 100.000 de euro.

„Sorin speră mai mult decât noi că se va face bine. Este extrem de dureros să vrei să îţi ajuţi fratele şi să nu poţi face acest lucru din cauza banilor. Mulţumim tuturor celor care ne sunt alături", a spus Cristina Gologan, sora băiatului bolnav.

„Nu ne vom opri aici"

Acţiunile dedicate salvării lui Sorin vor continua în săptămânile următoare.  „Banii strânşi în această seară sunt extrem de importanţi. Le mulţumim tuturor celor care au contribuit cu ceva la această campanie. Nu ne vom opri aici, vom organiza şi alte evenimente pentru Sorin", a spus Anemona Hermeneanu, unul dintre organizatorii balului de caritate.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite