Braşov: Fetiţă resuscitată în Parcul Someşul (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O fetiţă în vârstă de aproape şapte ani a fost resuscitată după ce a căzut, aseară, de pe un tobogan din parcul „Someşul”, situat pe strada Berzei. Un cititor „Adevărul de Seară” ne-a anunţat prin serviciul Yahoo!Messenger că a fost martorul unui accident.

Călin Cătălin ne-a trimis chiar şi un filmuleţ în care este surprins momentul în care fetiţa este resuscitată. Din spusele cititorului nostru, „SMURD-ul a venit după 5-7 minute, iar fetiţa. până atunci în stop cardio-respirator, era deja resuscitată. Practic, au venit la spartul târgului”, ne-a spus Călin Cătălin. Se pare că o persoană din mulţime i-a dat primul ajutor fetiţei şi în scurt timp a fost transportată de urgenţă la Spitalul de Copii din Braşov. Fetiţa se află acum în afara oricărui pericol, dar este ţinută sub obesrvaţie de către medici.

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/Locale/Brasov/Tobogan.flv width=300 height=200 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite