Şomerii braşoveni care reuşesc să-şi facă firmă vor fi premiaţi cu 1.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şomerii braşoveni, dar şi persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă au posibilitatea să se reorienteze pe piaţa muncii. Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Braşov împreună cu mai multe firme din diferite domenii organizează cursuri prin care şomerii pot fi iniţiaţi în tainele antreprenoriatului.

Ei vor avea posibilitatea să participe la cursuri gratuite de manager de proiect, vor beneficia de consultanţă gratuită în afaceri, vor fi ajutaţi juridic să-şi înfiinţeze o firmă şi vor învăţa modalităţile de promovare a afacerii lor.

„Persoanele care vor reuşi să-şi înfiinţeze şi o firmă pe parcursul acestui program, vor beneficia de o subvenţie în valoare de 1.000 de lei, sub formă de premiu", a spus Alina Tecău, managerul de proiect.

În plus, proiectul prevede realizarea unei burse a locurilor de muncă online, care are în vedere angajarea a cel puţin 500 de persoane. Valoarea totală a proiectului este de 2.129.885 de lei, este finanţat prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013 şi se va întinde pe doi ani.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite