Şomerii, calificaţi gratuit ca mecanici auto

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un nou program finaţat de Uniunea Europeană a fost lansat, astăzi, la Braşov, care are ca scop calificarea a 200 de şomeri în meseria de mecanic auto şi specializarea acestora în folosirea aparatelor de diagnosticare auto.

Programul este destinat şomerilor tineri şi adulţi, din regiunea Centru.  În cadrul acestui proiect, pe lângă calidicarea şomerilor în meseria de mecanic auto,  prin cursuri de calificare nivel II şi specializarea acestora în utilizarea aparatelor de diagnosticare auto, vor exista şi activităţi care duc la consolidarea încrederii de sine şi la motivarea persoanelor şomere în vederea integrării active a acestora pe piaţa muncii. De asemenea, se va înfiinţa un centru de pregătire şi formare profesională pentru şomeri.  

Proiectul se va derula pe o perioadă de 24 de luni, fiind calificate mai multe serii de cursanţi. Perioada de pregătire durează cinci luni, pe această perioadă fiind acordată şi o bursă de studii, de 900 de lei.

Înscrieri se fac de luni până vineri, între orele 9,00-15,00, la sediul Autostart SA Braşov, situat pe str. Lungă nr. 261. Telefon: 0268/44.11.13, 0368/429.207, e_mail: office@autostart-basov.ro.  

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite