Şoferul ucigaş de la Zărneşti a fost prins!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marian Gheorghe Dan, de 34 de ani, a fost prins în această seară, în jurul orei 20.15, de poliţiştii zărneşteni. El se ascundea într-o dependinţă a casei părinţilor săi. Şoferul a fost găsit după 30 de ore de căutări.

Potrivit prim-procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Zărneşti, Cristina Cardaşol, „el urmează să fie dus la Judecătoria Zărneşti pentru confirmarea mandatului de arestare pentru 30 de zile emis, în lipsă,  pe numele său şi va fi audiat“.

Marian Gheorghe Dan se ascundea într-o anexă gospodărească a casei părinţilor săi. Anchetatorii l-au căutat deja acolo, aseară, dar nu l-au găsit. Cel mai probabil şoferul a revenit în casa părintească în cursul acestei zile. 

CITEŞTE ŞI:

Şoferul ucigaş a băut pălincă, apoi s-a urcat la volan

Fetiţa de 6 ani, accidentată la Zărneşti, se simte mai bine

Şoferul de la Zărneşti care a nenorocit două suflete este dat în urmărire

Una dintre victimele din accidentul de la Plaiu Foii a murit

FOTOGALERIE DE LA ACCIDENT, AICI

Vă reamintim că în urma accidentului provocat de Marian Gheorghe Dan o fetiţă de numai 6 ani a ajuns în comă la spital, iar o bătrănă de 82 de ani a murit. Şoferul, care conducea BMW-ul unui amic, a fugit de la faţa locului imediat după ce a produs accidentul de circulaţie şi s-a ascuns în pădure. Poliţiştii spun că braşoveanul nu deţinea permis de conducere.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite