Şoferiţa Georgeta face senzaţie la volanul unui TIR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Georgeta le dă lecţii şoferilor Foto. youtube.com
Georgeta le dă lecţii şoferilor Foto. youtube.com

Braşoveanca a demostrat tuturor că şi o femeie este capabilă să conducă un autotren la fel de bine ca şi un bărbat. Un videoclip postat pe YouTube, în care Georgeta conduce un TIR, a făcut senzaţie senzaţie pe internet. 

Georgeta este căsătorită, este mamă a două fetiţe, de 5 respectiv 11 ani, şi conduce cu plăcere şi pasiune un camion cu remocă. Ansambul are o lungime de 18,75 de metri.

Internauţii au rămas uimiţi de abilităţile Georgetei. „Doamnă, aveţi tot respectul din partea mea, mai ales ca sunteţi pasionată de meseria asta şi că daţi dovadă de mult curaj... am observat ca mergeţi şi calm, cu grija "mărfii", cred că sunteţi o femeie descurcăreaţă şi în viaţa de zi cu zi nu numai cu ...zecile de tone... Sunteţi şi frumoasă! să vă trăiască familia!!! RESPECT!!! şi Drumuri Bune, colega!!!“

„Şi eu sunt profesionist, am tot abecedarul, dar le am pentru mine, nu să profesez. Ca părere, am numai una singură, mult respect doamnă!! Chiar daţi clasa multor persoane, de o parte şi alta a taberei, nu mai vorbesc de unii cocalari de aici“, a scris un alt comentator pe YouTube.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite