Şoferii beţi prind tot mai mult tupeu pe străzile din Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Numărul şoferilor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice este tot mai mare, în ciuda înăspririi sancţiunilor. Mai mult, aburii alcoolului îi încurajează să alimenteze fără să plătească sau să circule fără acte.

În noaptea de marţi spre miercuri, o patrulă a Secţiei 3 l-a oprit în trafic, pe strada Rozelor, pe un tânăr de 23 de ani, care era un pic cam abţiguit. În urma testării a rezultat o alcolemie de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, ca urmare a fost condus la spital, pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tânărul avea în plan să facă o plimbare mult mai lungă şi cu puţin timp înainte de a fi prins de poliţişti îşi alimentase autoturismul la o benzinărie din cartierul Florilor. A considerat însă, că nu mai este necesar să achite cei 150 de lei. Suspectul a fost reținut de polițiști, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, dar magistrații au dispus cercetarea lui în stare de libertate.

Şi beat şi fără carnet

Şi poliţiştii făgărăşeni au depistat în trafic, aseară la ora 21.00, pe drumul dintre Şoarş şi Făgăraş, pe un bărbat de 36 de ani, care, pe lângă faptul că abia se mai ţinea pe picioare, având o alcolemie de 0,89 mg/l, nici măcar nu avea carnet de conducere. Mai mult, şi numerele de înmatriculare expiraseră de aproape un an. El este cercetat acum în stare de libertate, dar riscă să ajungă după gratii pentru infracţiunile comise.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite