Adrenalină şi spectacol total la „Try to fly tour“ 2010 FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spectacolul şi adrenalina au fost la ordinea zilei Foto: Bogdan Crăciun
Spectacolul şi adrenalina au fost la ordinea zilei Foto: Bogdan Crăciun

Cei mai talentaţi snowboarderi din România s-au întrecut, la Braşov, în cea de-a doua ediţie a „Try to fly tour", cel mai tare turneul de profil din ţară.

VEDEŢI AICI IMAGINI DE SENZAŢIE DIN CONCURS

Prima etapă a fost una urbană şi a avut loc sub Tâmpa, în parcul dintre Bastionul Ţesătorilor şi Complexul de Agrement. Organizat în perioada 30 ianuarie - 6 martie, „Mountain Dew Try to fly" se desfăşoară sub sloganul „Riders Wanted" şi a păstrat linia poveştii de anul trecut, oferindu-le participanţilor multă adrenalină şi lecţii gratuite de zbor.

Snowboarding 2

Combinaţiile de snowboard, ski şi freestyle au fost incluse în numerele prezentate de rideri experimentaţi, care au executat fără frică elemente acrobatice, întrucât aterizarea a avut loc pe o saltea gonflabilă uriaşă.

Snowboarding 3

La eveniment au participat 60 de concurenţi, iar premiile sunt în valoare totală de 6.200 de euro, jumătate din sumă urmând să se acorde cash câştigătorilor, iar cealaltă parte va consta în echipamente sportive.

image

Cea de-a doua etapă a ediţiei de anul acesta va avea loc în perioada 2-7 şi 13-14 februarie, la Cavnic (Baia Mare), a treia etapă se va desfăşura pe 20-28 februarie, la Valea Dorului (Sinaia), iar finala ediţiei din 2010 se va disputa la Bucureşti, în Parcul Tineretului. 

Snowboarding 5

În cadrul fiecărei etape sunt puse la bătaie trei premii principale (podiumul la snowboard) şi alte trei premii speciale (best babe, best skier şi best youngblood). Totodată, la finalul competiţiei va avea loc şi o rundă specială, care va include o tură de „freeride" în masivul Făgăraş.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite