Sinucidere misterioasă în toaleta Judecătoriei Braşov UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat condamnat la ani grei de închisoare pentru tâlhărie nu a suportat gândul că va fi privat de libertate şi s-a sinucis chiar în toaleta Judecătoriei Braşov.

ORA 18.00 Sinucigaşul fusese condamnat de instanţă pentru o tâlhărie comisă de acesta anul trecut, când a furat geanta unui bărbat. „Infracţiunea s-a produs anul trecut, în zona Gării, când acesta a deposedat prin violenţă un bărbat de geanta pe care o avea asupra sa", a explicat comisarul şef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

ORA. 17.50 Bărbatul care  a fost găsit spânzurat în toaleta Judecătoriei Braşov era din Aiud şi avea 37 de ani. Bărbatul a aflat astăzi sentinţa completului în dosarul în care fusese cercetat pentru tâlhărie: opt ani de puşcărie. După aflarea sentinţei, acesta a mers în toaleta instituţiei.

„Judecătoria Braşov a pronunţat o sentinţă de condamnare de opt ani, cu execuţie efectivă, pentru tâlhărie. Bărbatul în cauză era recidivist, având înregistrate în cazier două infracţiuni de furt, una de tâlhărie şi una de şantaj", a declarat Alina Mioc, purtătoarea de cuvânt a Judecătoriei Braşov.

Bărbatul s-a spânzurat chiar în toaleta Judecătoriei şi a fost găsit la scurt timp de unul dintre justiţiabili, care a anunţat autorităţile.

ORA 16.05 Din primele informaţii, bărbatul tocmai fusese condamnat pentru tâlhărie, la opt ani de închisoare. Pedeapsa se pare că i s-a părut prea mare, fapt pentru care a decis să-şi pună capăt zilelor. El s-a spânzurat. Bărbatul era recidivist şi a fost găsit de unul dintre angajaţii Judecătoriei. 

La faţa locului s-au deplasat echipele de intervenţie care vor stabili cauzele exacte ale suicidului.

Vom reveni cu amănunte!

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite