Braşov: O tânără din Zărneşti s-a sinucis la staţia de metrou Piaţa Universităţii (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O persoană s-a aruncat în faţa trenului, duminică dimineaţă, pe linia de metrou din staţia Piaţa Universităţii, potrivit Antena 3.

UPDATE 18.00 Tânăra care s-a aruncat, azi-dimineaţă, în faţa trenului, pe linia de metrou din staţia Piaţa Universităţii se numea Ruxandra Oancea, avea 24 de ani şi era din Zărneşti, judeţul Braşov. Familia tinerei a fost şocată de gestul acesteia. Imediat ce au primit vestea, părinţii au pornit spre Capitală. În plus, de parcă necazul care a căzut peste ei nu ar fi suficient, bunica Ruxandrei, îndurerată că nepoata ei şi-a pus capăt zilelor a făcut comoţie cerebrală şi a fost transportată, de urgenţă, la spital.

Plecată de dinci ani de acasă

Ruxandra Oancea a părăsit casa părintească din Zărneşti acum cinci ani. Aici locuia împreună cu mama ei, cu tatăl vitreg şi cu sora ei vitregă.

Apropiaţii fetei spun că tânăra avea tot viitorul înainte, că a terminat Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice din Capitală şi că era studentă la o a doua facultate tot în Bucureşti. De asemenea, rudele spun că fata intenţiona chiar să aplice pentru un master în Belgia.

„Tatăl meu nu ştie ce s-a întâmplat (n.r. bunicul), iar mama mea (n.r. bunica) s-a supărat atât de tare la aflarea veştii că a ajuns la spital. E nepoata mea şi nu ştiu ce s-ar fi putut întâmpla. Sora mea, adică mama ei a vorbit cu ea alaltăieri, iar la telefon nu părea să o supere ceva. Avea un servici bun şi toată viaţa înainte. Chiar nu pot să cred ce s-a întâmplat", a mărturisit, îndurerat, Ştefan Purcăroiu, unchiul tinerei care s-a sinucis la Bucureşti.

image

Îndurerată şi nedumerită este şi Georgeta Bobincă, o mătuşă care locuieşte chiar lângă casa în care a crescut Ruxandra. „Făcea parte dintr-o familie bună şi nu avea neajunsuri. Este o durere pentru toată familia. Am rămas pur şi simplu şocaţi. Eu îi ziceam «Săsoaica» pentru că era mereu veselă şi săritoare", a declarat Georgeta Bobincă, mătuşa Ruxandrei.

image

Toţi localnicii din Zărneşti au rămas şocaţi de sinuciderea misterioasă. Ei spun că Ruxandra era o fată cuminte, care învăţa foarte bine şi că nu îşi pot explica care sunt motivele sinuciderii. „Noi o ştiam că e fericită şi că îi merge bine la Bucureşti. Poate o fi lăsat vreun bilet, poate şi-a explicat cumva gestul sau poate a povestit cuiva că avea necazuri pentru că nimeni nu ştie ce să mai creadă", a declarat Octavian Odă, un vecin.  

image

UPDATE 7:00 "Este vorba despre o fată de 24 de ani din Zărneşti, judeţul Braşov. Incidentul a avut loc la ora 5 şi câteva minute, când a trecut prima garnitură dinspre Piaţa Victoriei spre Piaţa Universităţii. Circulaţia trenului nu a fost oprită, dar s-a desfăşurat cu dificultate. Erau puţine persoane pe peron şi ne bazăm pe declaraţiile mecanicului", a spus Gheorghe Udrişte, directorul general de la Metrorex.

UPDATE 06:15: "Este vorba despre o femeie, dar nu vă putem da mai multe date. Am încercat scoaterea victimei de sub roţile trenului, am constat decesul şi am predat cazul organelor de anchetă", a declarat Adrian Popa, şef centrul Operaţional ISU, Bucureşti.

Rămâneţi pe www.adevarul.ro. Pentru a afla detalii CLICK AICI.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite