Sindicaliştii braşoveni i-au scris premierului Boc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sindicaliştii braşoveni i-au trimis o scrisoare deschisă premierului Emil Boc prin care îi cer să oprească modificarea legislaţiei muncii.

Scrisoarea a fost remisă de către Confederaţia Naţională Sindicală „Cartel Alfa", filiala Braşov. Sindicaliştii braşoveni atrag atenţia asupra instaurării abuzurilor în cazul modificării Codului Muncii, care „va provoca instabilitatea locurilor de muncă" şi „va determina sărăcirea populaţiei active, pe fondul instaurări şi legiferării sclaviei în România".

Reprezentanţii sindicatului îl roagă pe premier să accepte propunerile făcute de reprezentanţii sindicatelor pentru amendarea proiectelor de acte normative privind modificarea Codului Muncii, Legii Sindicatelor, a Legii Conflictelor şi a Legii Contractelor Colective de Muncă.

Solicităm, pe această cale Guvernului pe care îl conduceţi să ţină cont de propunerile avansate de reprezentanţii noştri la negocierea proiectelor de legi menţionate, ori să le retragă", se arată în scrisoarea către Emil Boc.

Sindicaliştii mai spun că în cazul în care aceste propuneri sunt refuzate, tensiunile în rândul salariaţilor vor creşte, iar „România se va transforma în piaţă de desfacere pentru produsele altor ţări".

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite