Crimă odioasă în Colonia 1 Mai, între Vulcan şi Codlea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Crima s-a întâmplat ieri după-amiază, în Colonia 1 Mai, între localităţile Vulcan şi Codlea. Un bărbat de 42 de ani, şi-a înjunghiat fratele, cu un cuţit, direct în inimă, fiindcă acesta nu pusese lemne de foc. Autorul riscă până la 15 ani închisoare pentru vătămări şi lovituri cauzatoare de moarte.

image

Fraţii Bella M. (44 de ani) şi Oli M. (42 de ani) s-au luat, ieri, la ceartă, de la nişte lemne. Oli ar fi fost nemulţumit că fratele lui nu a pus lemne pe foc şi i-ar fi reproşat că nu face nimic în casă. Bella a ripostat şi cei doi s-au luat la ceartă. Cum erau şi băuţi, scandalul a degenerat, iar Oli a pus mâna pe un cuţit şi l-a înjunghiat pe Bella direct în inimă.

image

Victima a reuşit să iasă în curtea casei, pentru a cere ajutor la vecini, apoi s-a prăbuşit lângă poartă. Un echipaj SMURD a ajuns la faţa locului şi l-a transportat pe rănit la spitalul din Codlea. Din păcate, medicii nu au putut decât să constate decesul pacientului. La faţa locului s-a deplasat imediat o echipă de criminalişti şi un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov. Agresorul a fost reţinut şi dus la audieri.

Vecinii spun că, iniţial, autorul nu şi-a recunoscut fapta. „Stătea şi plângea la poartă şi a zis că Bella era beat şi a căzut. Vecinul care a sunat la 112 i-a zis că el l-a omorât pe Bella şi l-a întrebat unde a ascuns cuţitul. De-abia apoi Oli a recunoscut. Nu mă mir că au ajuns la crimă. Amândoi fraţii au trăit doar cu bunica, fiindcă mama loc a murit când ei erau mici. Niciunul nu avea serviciu, dar lucrau ca zilieri", spune un localnic, Orădel Bârlea, de 36 de ani.

image

Localnicii din Colonia 1 Mai spun că se aşteaptau la o crimă între cei doi fraţi, fiindcă atunci când erau beţi, se luau la ceartă. „Erau cumsecade când nu erau beţi. Când beau, făceau scandal. Se certau din nimic. Îmi pare foarte rău de ceea ce s-a întâmplat.  Cu Bella m-am întâlnit cu trei sferturi de oră înainte să se întâmple nenorocirea. Când s-a dus acasă, Oli s-a luat de el că nu face nimic şi că nu a pus lemne de foc. Din ceartă în ceartă au ajuns la omor. Oli a pus mâna pe un cuţit, singurul pe care îl aveau în casă, fiindcă erau foarte săraci, şi l-a omorât", spune o vecină, Maria Bârlea, de 68 de ani.

image

  „Nu prea se înţelegeau. Când beau, se luau la harţă. Erau vai de capul lor. Nu lucra nici unul, nu aveau curent în casă, nu aveau nimic. Abia îşi duceau existenţa şi mai mult beau decât mâncau. Niciunul nu era căsătorit", a spus o altă localnică, Mina Vasileanu, de 54 de ani.

image

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite