Show total în Poiana Braşov, la Cursa Trăsniţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pârtia Bradul a fost plină ochi, sâmbătă după-amiază, unde zeci de braşoveni şi turişti s-au adunat să asiste la a cincea ediţie a celui mai amuzant eveniment caritabil din România, „Cursa Trăsniţilor".

Concursul a constat în coborârea pe pârtia Bradul cu vehicule fără motor, construite de participanţii creativi. Săniile au fost care de mai de care mai „trăsnite" şi au făcut un adevărat spectacol. „Noi ne-am prezentat la concurs cu modelul nou de Dacie Login. Prietenul meu Tică a plecat la Buzău, a rămas înzăpezit, iar eu am plecat să îl deszăpezesc. Nu am avut avut fonduri şi nu am reuşit. Aşa e în România", a spus unul dintre concurenţi.  Din concurs nu a lispit nici Contele Dracula, care a coborât pe o „sanie" care reprezenta Castelul Bran. „Nu am venit la Cura Trăsniţilor cu intenţia să o câştig ci doar să o supraveghez", a spus Contele Dracula.

Foto: Stelian Grajdan

Click pe imagini pentru fotogalerie

Distracţia a atins cote maxime şi din spectacol nu a lipist nici slalomul cu torţe al schiorilor, care au coborât pe pârtie cu făclii aprinse. Cele mai ingenioase sănii au fost recompensate cu premii consistente. Toate fondurie strânse cu această ocazie vor fi folosite în proiectul „Rotary Citadel - pentru o educaţie mai bună".

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite