Braşov: Seif cu bani, furat dintr-o societate comercială

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Seif cu bani, furat dintr-o societate comercială
Braşov: Seif cu bani, furat dintr-o societate comercială

Un seif plin cu bani, file cec şi diverse acte de societate a fost furat ieri noapte, dintr-o societate comercială din Braşov. Chiar dacă alarma s-a declanşat, proprietarul nu a anunţat poliţia, crezând că este o alertă falsă.

Poliţiştii spun că hoţii au operat în toiul nopţii, în jurul orei 01.30. După ce au spart lacătele de la porţile firmei, indivizii au intrat în societate şi s-au dus direct la seif. Chiar dacă acesta era de dimensiuni mici, înăuntru se aflau documente ale firmei, file cec şi suma de 17.261 de lei. După ce au dat spargerea, necunoscuţii au dispărut. Interesant este faptul că societatea era prevăzută cu un sistem de alarmare cu senzori de mişcare, care era conectat la telefonul mobil al adminitratorului.

Hoţii au fentat alarma

 În momentul în care indivizii au intrat în societate, în jurul orei 01.30, alarma s-a declanşat, însă administratorul nu s-a dus la firmă să vadă ce s-a întâmplat. Omul a crezut că este doar o alarmă falsă. Dimineaţa, în jurul orei 08.00, când s-a dus la muncă, a constatat că seiful lipseşte şi de-abia atunci a anunţat poliţia. “Cercetările sunt continuate de poliţiştii Biroului de Investigatii criminale Braşov sub aspectul comiterii  infracţiunii de furt calificat”, a precizat comisarul şef Liviu Naghi, purtător de cuvânt al IPJ Braşov.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite