Şeful Poliţiei Braşov, Florea Oprea, locul cinci în topul celor mai bine plătiţi poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oprea Florea este unul dintre cei mai bine plătiţi poliţişti
Oprea Florea este unul dintre cei mai bine plătiţi poliţişti

Econtext a realizat un top al salariilor celor mai tari poliţişti din ţară. În realizarea topului, econtext.ro a luat în calcul salariile lunare ale şefilor de poliţie din fiecare judeţ al ţării. 

În total, sunt 41 de poliţişti, şefii tuturor secţiilor judeţene de poliţie, dintre care patru nu şi-au publicat salariile. Este vorba despre Nicolae Cabulea, şeful IPJ Alba, Nicolae Dumitru, şeful IPJ Argeş, Valentin Burlacu, şeful Politiei Constanţa şi Ion Voicu, şeful Poliţiei Olt.

Potrivit Econtext, la nivel naţional, media salarială este de 5.949 lei pe lună.

Cel mai bine plătit poliţist este Ion Stoica, şeful Poliţiei Vâlcea, care câştigă 9.149 de lei pe lună. Pe locul doi se clasează Ioan Scripniciuc, şeful Poliţiei Iaşi, cu un salariu lunar de 7.460 de lei. Locul trei este ocupat de şeful Poliţiei Bacău, Vasile Oprişan, care câştigă 7.302 lei.

Şeful Poliţiei Braşov, comisarul şef Florea Oprea se numără şi el printre cei mai bine plătiţi poliţişti. El ocupă locul cinci în top, cu un salariu lunar de 7.097 de lei, depăşindu-l chiar pe şeful Poliţiei Capitalei, chestorul Vasile Viorel, care este de-abia pe locul 13, cu un un salariu lunar de 6.562 de lei

Citeşte aici topul complet al salariilor şefilor din Poliţie

Fostul adjunct al Poliţiei Braşov, actualemente şeful Poliţiei Covasna, comisarul şef Ioan Aron se situează pe locul 14, cu un salariu lunar de 6.417 lei. Şeful Poliţiei Harghita, Radu Sandu Moldovan este ceva mai înstărit, el ocupând locul şapte în top, cu un salariu de 6.976 de lei.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite