Secţia 5 Poliţie Braşov a aplicat amenzi de circa 30.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sancţiunile au fost aplicate în perioada 1 august -15 septembrie. În aceeaşi perioadă, poliţiştii au soluţionat 124 de dosare penale, dintre care 45 cu autori necunoscuţi.

Potrivit bilanţului de activitate realizat în perioada mai sus menţionată, poliţiştii Secţiei 5 au organizat şi efectuat 94 de acţiuni şi o razie de amploare. În urma acţiunilor efectuate, au fost legitimate 151 persoane, alte 145 au fost avertizate şi au fost aplicate 141 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 29.665 lei.  De asemenea, poliţiştii au prins în trafic patru şoferi care conduceau pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice, doi nu posedau permis de conducere şi alte două persoane conduceau autovehicule cu numere false.

Nici hoţii nu au scăpat, poliţiştii reuşind să prindă 10 persoane care au încercat să fure diverse bunuri din incinta magazinelor. Ele s-au ales cu dosare penale, iar în 5 cazuri de furt, din locuinţă, societăţi sau din autoturisme, i-au identificat pe principalii suspecţi, în 2 cazuri aceştia fiind reţinuţi, iar în alte 2 cazuri arestaţi.

O altă componentă importantă a constituit-o prevenirea furturilor din locuinţe şi societăţi comerciale, fiind distribuite cetăţenilor peste 650 de pliante cu sfaturi utile în pregătirea antiinfracţională a acestora, şi au luat legătura cu peste 250 de persoane, în special preşedinti de asociaţii şi şefi de scară, cu care au fost stabilite, în comun, măsuri pentru prevenirea furturilor şi asigurarea sistemului de supraveghere a vecinătăţilor.

În această perioadă, poliţiştii au soluţionat 124 de dosare penale, dintre care 45 cu autori necunoscuti, şi au executat 44 mandate de aducere în fata instanţelor judiciare.

Secţia 5 Poliţie deserveşte o populaţie de aproximativ 85.000 de locuitori, majoritatea în Cartierul Astra. La secţie îşi desfăşoară activitatea 57 de poliţişti, cu o medie de vârstă de 30 ani, dintre care 27 sunt pe linie de ordine publică.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite