Şcoala la care copiii merg cu plăcere!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Şcoala de vară se pot înscrie copii din tot oraşul, care nu au mai mult de 12 ani. La cererea elevilor şi a părinţilor, şcoala s-ar putea prelungi şi în vacanţa mare. Este vorba despre o altfel de şcoala, unde micuţii se joacă, merg în excursii, meşteresc sau fac sport.

Începând de la 1 iulie şi până la sfârşitul lui august, orice copil care vrea să se joace cu rost, în parioada vacanţei, se poate înscrie la Şcoala de vară. Condiţia este să aibă între 7 şi 12 ani şi să vrea să se distreze împreună cu alţi copii de aceeaşi vârstă.

Activităţile se desfăşoară zilnic, între orele 10.00 şi 13.00, la Liceul „Andrei Mureşanu", la Şcoala Generală Nr. 5 şi  Şcoala Generală Nr. 6. „Copiii au la dispoziţie cabinetul multimedia, jucărioteca, sala de sport, iar doamnele profesoare vor organiza pentru ei jocuri, concursuri, experimente, îi vor duce la spectacole, îi vor învăţa să gătească şi să confecţioneze singuri podoabe, decoraţiuni şi jucării", a explicat Letiţia Neamţu, directoarea Şcolii Generale Nr. 6.

Aflaţi mai multe despre şcoala de vară mâine dimineaţă din:

image

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite