Şcoală de patroni la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cursanţii pot obţine, la finalul celor trei module, un Certificat European de Competenţă în Afaceri. FOTO: Bogdan Crăciun
Cursanţii pot obţine, la finalul celor trei module, un Certificat European de Competenţă în Afaceri. FOTO: Bogdan Crăciun

Camera de Comerţ şi Industrie anunţă deschiderea înscrierilor la cursurile pentru obţinerea Certificatului European de Competenţă în Afaceri.

Centrul lde examinare al Camerei de Comerţ şi Industrie Braşov, cu acreditare European Business Competence Licence, organizează cursuri şi examene structurate pe trei niveluri: cunoştinţe generale, cunoştinţe de planificare şi tehnici de conducere. Noutatea absolută o reprezintă cursurile în sistem „blended learning", care combină avatajele conceptului e-learning cu cele ale cursurilor tradiţionale de formare.
„Până acum, organizam cursuri de 40 de ore, susţinute de un formator. La final, se susţinea un examen ale cărui subiecte veneau în plic închis, de la Viena. Acum, cursanţii pot primi un user şi o parolă, beneficiază de trei întâlniri cu lectorii, unde îşi pot clarifica informaţiile, iar la final susţin un examen la care trebuie să rezolve 75% din subiecte", a precizat Daniela Giol, directorul Direcţiei de Învăţământ Formare Profesională din cadrul CCI. Examenul le asigură cursanţilor obţinerea unui certificat de competenţă în afaceri recunoscut la nivel internaţional.

La cursuri poate participa oricine achită contravaloarea de 450 de RON per nivel, în sistem clasic, sau 350 de RON, în cazul blended learning. Fiecare modul poate fi plătit în două rate, iar pentru primul nivel înscrierile se pot face până în 26 septembrie, la sediul CCI Braşov, de pe Bulevardul Mihail Kogălniceanu, nr.18-20, din Braşov.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite