Schiorul Gabriel Nan, accidentat pe pârtia de la Azuga, tratat de medicii de la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dublul campion naţional la schi al României, Gabriel Nan s-a accidentat săptămâna trecută pe pârtia de schi de la Azuga, în timpul campionaltului de schi al României.

Sportivul a primit primele îngrijiri de la profesioniştii clinicii private Clinicco.

"Pacientul a suferit o fractura la nivelul claviculei pentru care a primit tratament de specialitate şi nu a necesitat spitalizare. Gabriel are o evoluţie bună şi va fi supravegheat în perioada următoare până la recuperarea completă. Clinica de ortopedie din cadrul Clinicilor ICCO are frecvent pacienţi cu traumatisme în urma activităţii sportive" a declarat doctorul Andor Balint-Ciugudean, medic primar ortoped.

Gabriel Nan este component al lotului naţional şi olimpic al României, membru al Clubului Dinamo Bucureşti, şi deţine un palamres sportiv impresionant cu peste 20 de titluri de campion naţional.

Sportivul român a participat la Olimpiada de iarna din 2010 de la Vancouver, iar anul acesta la Campionatele Mondiale de schi alpin de la Garmisch-Partenkirchen, Germania. Gabriel isi doreste sa se refaca cat mai repede pentru a-si relua antrenamentele si activitatea sportiva.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite