Scandalul de la Colegiul Şaguna din Braşov: „Este un trucaj. Elevii noştri nu au făcut niciodată aşa ceva“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea Colegiului Naţional „Andrei Şaguna" a aflat despre filmuletul postat pe youtube de la reporterii „Adevărul". Incidentul petrecut în timpul unei orei nu a fost adus la cunoştinţă conducerii şcolii, profesoara considerând, probabil, că nu este cazul să raporteze direcţiunii ce fac elevii în timpul orei.

„Acum aud pentru prima dată ce s-a întâmplat. Nu ştiu nimic despre un astfel de incident. Cred că filmuleţul care a fost postat pe youtube este un trucaj. Elevii noştri nu au făcut niciodată aşa ceva, iar dacă ei ar fi făcut gesturi cu tentă sexuală de faţă cu profesorii, cu siguranţă ei ar fi luat măsuri, pentru că sunt chiar foarte duri", a spus Mariana Ionescu, directoarea Colegiului Naţional „Andrei Şaguna". Aceasta a mai adăugat că şi în situaţia în care scenele prezentate în filmuleţ ar fi reale, ar fi foarte greu să ia măsurile care se impun din cauza vacanţei şcolare.

PENTRU COMENTARIILE CITITORILOR FAŢĂ DE CELE ÎNTAMPLATE, CLICK AICI

Nici Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Braşov nu ştia nimic despre grozăvia elevilor de la „Şaguna". „Eu sunt împotriva unor astfel de situaţii, însă ca să mă pronunţ ar trebui să văd, mai întâi, filmuleţul. Este însă posibil să fi fost o răutate a elevilor la adresa profesoarei. Pe de altă parte, dacă ea ar fi văzut ce se întâmplă, putea lua măsuri împotriva elevilor. Voi viziona filmuleţul, apoi voi vedea ce măsuri s-ar putea lua în acest caz", a spus Dorel Agache, inspector general al ISJ Braşov.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite