Scandal într-un club din Predeal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto. Adevărul
Foto. Adevărul

Două grupuri de tineri din Predeal şi Buşteni s-au luat la bătaie după ce au băut prea multe pahare de alcool. Din păcate, scanadalul s-a lăsat şi cu victime, unul dintre bătăuşi suferind o tăietură în zona coapsei stângi.

Scandalul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică. Cele două grupuri se aflau la mese vecine, dar, după mai multe pahare de alcool, nu au mai avut loc unele de altele şi s-au luat la ceartă. Scandalul a continuat apoi pe terasa şi scările de acces din faţa clubului, iar un tânăr de 26 ani din Buşteni a fost tăiat în zona coapsei stângi de un predelean de 29 ani.
Victima a fost transportată la spital, unde a rămas internată. Medicii au stabilit că, în urma agresiunii, viaţa nu i-a fost pusă în pericol în urma agresiunii. „În interiorul clubului nu au fost distruse bunuri, însă activitatea acestuia a fost perturbată în urma scandalului, care a fost de scurtă durată. Poliţiştii au identificat persoanele implicate în scandal şi au reţinut trei dintre ele, agresorul şi câte un membru din cele două grupuri, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar magistraţii au dispus ulterior cercetarea lor în stare de libertate", a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.
Cercetările sunt continuate de poliţişti, pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs evenimentul, iar încadrarea juridică a agresiunii fizice se va stabili în funcţie de starea de sănătate a victimei.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite