Braşov: Scandal la Orizont, între comercianţi şi administrator

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proprietarii magazinelor din galeriile „Orizont 3000“ s-au luat la ceartă cu administratorii clădirii din cauza unor neînţelegeri legate de plata utilităţilor. Pentru calmarea spiritelor a fost nevoie de intervenţia poliţiştilor şi a jandarmilor.

Incidentul a pornit de la faptul că administratorul firmei SC „Orizont 3000“ SRL, Costel Savin a dispus, în cursul zilei de ieri, oprirea curentului electric în toate spaţiile comerciale. Imediat, comercianţii au repornit instalaţia, fiindcă altfel nu-şi puteau desfăşura activitatea.

Proprietarii magazinelor susţin că diferendul dintre ei şi firma care se ocupă cu administrarea întregului complex este generat de plata utilităţilor. „Liviu Pandele a transferat toate bunurile de pe o firmă pe alta, iar acum vrea să ne oblige să ne schimbăm contractele. Noi nu vrem acest lucru, pentru că nu putem accepta condiţiile impuse: pentru toate utilităţile firma lui Pandele vrea să pună adaosuri de 40%. Ne-a oprit ilegal curentul, fără să ne notifice înainte. Unii au plătit deja, dar tot au rămas fără lumină. Ne trimite facturi aberante, de tip «una bucată agent termic – 700 lei» şi nu mai putem accepta aşa ceva!“, ne-a declarat Vasile Maftei, unul dintre comercianţi. Oamenii susţin că au vrut să negocieze cu Liviu Pandele unele prevederi contractuale, însă au fost refuzaţi.

MAI MULTE DESPRE SCANDALUL
DE LA ORIZONT CITIŢI ÎN:


image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite