Braşov: Scad salariile la CET! Nu şi al directorului general...

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Scad salariile la CET! Nu şi al directorului general...
Braşov: Scad salariile la CET! Nu şi al directorului general...

Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA) CET Braşov a decis diminuarea salariilor angajaţilor societăţii, cei direct vizaţi fiind directorii adjuncţi, şefii de servicii şi birouri. Singurul om din conducerea CET care va scăpa de această măsură este directorul general Florin Cuţitei!

AGA CET Braşov a decis ca în termen de o săptămână un grup de lucru din care fac parte membrii  Consiliului de Administraţie, câţiva consilieri locali şi liderii sindicali să formuleze o nouă grilă de salarizare. Propunerea diminuării salariilor unor angajaţi ai CET a venit din partea primarului George Scripcaru, care a declarat că actualul fond de salarii, de circa 2.000.000 de lei lunar, este mult prea mare.

Se pare că principalii vizaţi de decizia micşorării salariilor vor fi cei care câştigă mai mult decât directorul general Florin Cuţitei, al cărui salariu va rămâne neschimbat. Grupul de lucru va decide, însă, până la ce nivel în ierarhia angajaţilor se va ajunge cu diminuarea salarială.

Preşedintele AGA CET, Mihai David a declarat că „este aberant ca în actuala situaţie financiară a CET să fie păstrate salariile din anii precedenţi, când nu se cunoşteau aceste informaţie“.
Salariul directorului general al CET este stabilit la nivelul celui încasat de fiecare dintre cei doi viceprimari ai Braşovului.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite