Şapte braşoveni au fost păcăliţi pe internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oamenii au luat ţeapă după ce au postat pe un site de specialitate mai multe anunţuri de vânzare-cumpărare sau schimb de bunuri, precum electronice, laptopuri sau telefoane mobile.

Păgubiţii au fost păcăliţi în perioada 26 septembrie 2010- 22 aprilie 2011, de către un tânăr de 21 de ani din Reşiţa. Acesta i-a prejudiciat pe braşoveni cu suma totală de 3.000 de lei. Supăraţi, oamenii au făcut plângere la Poliţie.

„În urma cercetărilor, verificărilor şi activităților investigative desfășurate de polițiști, în data de 15 iulie, a fost identificat suspectul în acest caz, un reșițean de 21 ani, care a fost condus, cu mandat de aducere, la sediul Poliţiei municipiului Brașov. Polițiștii l-au reținut pe suspect, sub aspectul comiterii  infracţiunii de înşelăciune și l-au prezentat, cu propunere de arestare preventivă, Judecătoriei Braşov, care a dispus cercetarea lui în libertate", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.

Cercetările continuă

În urma recursului Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov,Tribunalul Braşov a dispus față de suspect măsura obligării de a nu părăsi ţara fără încuvinţarea organelor judiciare, pe o perioadă de 30 de zile. Cercetările poliţiştilor nu se opresc aici. Ei vor să documenteze întreaga activitate infracţională a bărbatului fiindcă este posibil ca numărul persoaneleor păgubite să fie mult mai mare. „Recomandăm amatorilor de tranzacții pe internet să verifice cu atenție site-urile accesate, condițiile de tranzacționare și modalitatea de plată, pentru a nu fi victimele unor astfel de înșelăciuni", a mai spus purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite