Braşov: Analize gratuite oferite de caravana „Sănătate în Mişcare”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În parcarea Aro Palace a sosit, azi-dimineaţă, de la ora 10.00, caravana „Sănătate în Mişcare”, unitate medicală mobilă de suport şi consiliere cu privire la problemele de sănătate masculină.

Cei care au trecut până acum prin faţa hotelului „Aro Palace” au putut beneficia de consiliere şi teste gratuite cu privire la problemele de sănătate masculină.


Proiect demarat în Portugalia
Proiectul a fost demarat în Portugalia, acum trei ani. De atunci, el s-a extins treptat şi în Olanda, Polonia şi Spania, în acest an regăsindu-se şi în România. Caravana „Sănătăţii în mişcare” oferă analize gratuite românilor începând cu data de 26 iunie, când a poposit la Timişoara. Următorul oraş vizitat a fost Clujul, astăzi regăsindu-se şi în Braşov. „Cel mai mare succes am constatat că l-am avut aici, la Braşov. Medicul nostru urolog şi asistenta acestuia oferă consultaţii gratuite tuturor celor interesaţi. Cu toţii sunt aşteptaţi la caravana noastră”, declară Raluca Mihăilă, event manager al Lowe Public Relations. Puteţi beneficia de consultaţii gratuite doar astăzi, până la ora 18.00.


Caravana „Sănătate în Mişcare” va pleca de la Braşov spre Bucureşti. În perioada 29-30 iunie, în intervalul orar 10:00 – 18:00, în Parcarea Băneasa Shopping City şi bucureştenii pot beneficia de consultaţii gratuite.
Evenimentul este organizat de Asociaţia pentru Medicina Sexualităţii din România şi susţinut de Eli Lilly.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite