Braşov: Viorel Moldovan: „Şahtior este favorită la calificare”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Viorel Moldovan: „Şahtior este favorită la calificare”
Braşov: Viorel Moldovan: „Şahtior este favorită la calificare”

Actualul tehnician al „stegarilor”, Viorel Moldovan, a activat în sezonul 2005/2006 la FC Timişoara. Bănăţenii vor întâlni diseară, în prima manşă a turului III preliminar al Ligii Campionilor, pe Şahtior Doneţk.

Fostul atacant timişorean este convins că Poli poate ajunge în grupele Ligii Campionilor, dar ştie că băieţii lui Ioan Ovidiu Sabău vor avea o misiune extrem de dificilă.

Orice este posibil în fotbalul de astăzi. Chiar dacă Şahtior Doneţk pare favorită la prima vedere, eu cred că şansele de calificare sunt egale. Timişoara trebuie să creadă cu tărie că poate trece de ucrainieni, chiar dacă vor întâlni deţinătoarea Cupei UEFA. Dacă vor fi disciplinaţi tactic şi pregătiţi atât fizic, dar mai ales mental, băieţii pot învinge echipa lui Mircea Lucescu. La cum îl ştiu eu pe Sabău, sunt convins că el i-a studiat pe ucrainieni în cele mai mici detalii, iar Poli poate furniza surpriza preliminariilor”, crede Moldovan.

Acesta este convins că Poli Timişoara se va putea califica în grupele Ligii Campionilor chiar dacă va pierde turul din această seară, din Ucraina: „O înfrângere la limită nu ar fi un capăt de ţară pentru Poli. Timişoara are o echipă valoroasă şi poate tranşa calificarea în partida retur. Cu publicul entuziast care există pe Bega, sunt convins că Şahtior va avea viaţă grea în Banat”.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite