Braşov: Patru suspecţi reţinuţi în tâlhăria de la Săcele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia Braşov a reţinut, în această seară, patru suspecţi care au comis jaful de la depozitul din Săcele şi care s-a soldat cu moartea paznicului. Există, însă, şi un al cincelea suspect, care este căutat de poliţişti. CITEŞTE ŞI: Crima de la Săcele nu e crimă VIDEO Locul crimei de la depozitul din Săcele, în imagini

Astfel, Marin Ştefan (23 ani), Marin Constantin (24 ani), Marşavela Bogdan (24 ani) şi Sandu Constantin (19 ani) au fost reţinuţi de poliţiştii braşoveni, fiind principalii suspecţi ai jafului produs miercuri seara, la Săcele. Cea de-a cincea persoană, Năstase Dumitru (33 ani), a dispărut de la domiciliu şi este căutat de poliţişti.

Cei patru seceleni au fost reţinuţi în urma percheziţionării realizate astăzi, toţi având antecedente penale, fiind acuzaţi, în trecut, de tâlhărie, ultraj şi infracţiuni la Legea Circulaţiei. Mai mult, Marşavela Bogdan este arestat sub acuzaţia de furt a unor case de bani din diverse societăţi comerciale din judeţul Braşov. Mâine dimineaţă, cei patru vor fi prezentaţi Instanţei, cu propunerea de arestare preventivă.

Din primele cercetări, anchetatorii au stabilit că, în seara zilei de 28 octombrie, cei cinci suspecţi s-au urcat într-un autoturism Dacia condus de Marin Ştefan şi s-au dus la depozitul de băuturi alcoolice. După ce l-au lovit pe paznic, cu un corp dur, în cap, infractorii le-au ameninţat pe angajate şi au sustras suma de 18.000 de lei din casieria depozitului.

De remarcat că, în drum spre depozit, aceştia au oprit la o staţie de alimentare, astfel că poliţiştii au fost ajutaţi în stabilirea suspecţilor de înregistrările camerelor de luat vedere de la respectiva benzinărie.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite